flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся ІІ Форум для представників судової влади та представників Громадських центрів правосуддя

11 червня 2021, 10:11

    Голова Бахмацького районного суду Чернігівської області Павло Пархоменко взяв участь у ІІ Форумі для представників судової влади та представників Громадських центрів правосуддя, який  відбувся 04 червня 2021 року в м. Чернігові та був проведений спільно з Чернігівським апеляційним судом та Територіальним управлінням ДСА в Чернігівській області в рамках Програми «Нове правосуддя».

    В заході прийняли участь Голови судів та судді Чернігівського апеляційного суду, районних судів, їх помічники та керівники апарату судів, а також представники Громадського центру правосуддя та волонтери.

    Під час заходу було презентовано роботу ГЦП в області та Центру професійного розвитку при Чернігівському апеляційному суді, особливо під час пандемії.

    Також під час заходу обговорили перспективи розвитку обох Центрів та плани роботи на найближчі роки, а також можливість поширення діяльності Громадського центру правосуддя на інші суди регіону.

    Окремо обговорили питання, які зараз стоять перед судами, та необхідність проведення навчання не лише для суддів, а й помічників суддів та керівників апарату за певними напрямками, проведення опитування за методом КГЗ, а також були висвітлені такі питання , як  застосування стандартів доказування при судовому розгляді;судовий розгляд адміністративних справ, пов'язаних з корупцією; професійне вигорання представників судової влади.