flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Верховний Суд залишив без змін рішення Бахмацького районного суду Чернігівської області

21 вересня 2021, 15:03

       Постановою Касаційного цивільного суду  у складі Верховного Суду від 08 вересня 2021 року  було залишено без змін рішення Бахмацького районного суду Чернігівської області від 11.03.2020 року по справі № 728/1471/18.

       Справа стосувалась визнання недійсним рішення органу місцевого самоврядування щодо передачі у власність відповідача земельної ділянки, як підстави виникнення права власності і визнання недійсним державного акта на право приватної власності на землю відповідача, наслідком якого було припинення права власності на земельну ділянку останнього.

       Свої вимоги  позивачка обґрунтовувала тим, що в результаті набуття  відповідачем на підставі оскаржуваного рішення Бахмацької міської ради про право власності на земельну ділянку порушено її право на частину належної їй земельної ділянки.

       Оскільки у матеріалах  справи були відсутні докази на підтвердження того, що право  позивачки порушене,  рішенням Бахмацького районного суду Чернігівської області в задоволенні позову було відмовлено, виходячи із його безпідставності.

 

 З повним текстом постанови можна ознайомитись за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/Review/99575092