flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар-практикум для помічників суддів на тему “Роль помічника судді в забезпеченні професійної діяльності судді”

01 серпня 2022, 14:50

   28 липня 2022 року Національною школою суддів України було  проведено семінар-практикум   для  помічників суддів  на тему Роль помічника судді в забезпеченні професійної діяльності судді” в якому,  як один із виладачів, взяв участь голова Бахмацького районного суду Чернігівської області Павло Пархоменко.

   Під час семінару викладачі розкрили роль помічника судді крізь призму висновку КРЄС, аспекти ефективної комунікації, нагадали основні принципи та засоби підвищення й підтримання належного рівня іміджу судової влади.

   Також слухачі отримали дієві рекомендації щодо збереження рівноваги в умовах критичних ситуацій, що трапляются в умовах воєнного стану та переглянули навчальне відео.

   Увага приділялась і правовому статусу та посадовим обов’язкам помічника судді, а також трудовому договору і соціальному захисту.  

    У ході семінару-практикуму учасників залучили до модерованої дискусії , було  проведено експрес-опитування щодо знань Положення про помічника судді, затвердженого рішенням Ради суддів України від 18.05.2018  № 21.

  На завершення онлайнового заняття помічники суддів висловили свої враження, зазначивши його насиченість і цікаву подачу інформації.

 

Детальніше за посиланням:http://www.nsj.gov.ua/ua/news/rol-pomichnika-suddi-v-zabezpechenni-profesiynoi-diyalnosti-suddi-/?fbclid=IwAR3oinziQKLlNbm6lUHfxHpQWdoeLHuVZbkLq2bs5srGcVgGdwt4R65tdqg