flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення від 30.03.2018 року про виклик до суду Свиридюк Володимира Володимировича, як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору

30 березня 2018, 15:49

Свиридюк  Володимир  Володимирович

мешканець: с. Райгородок Бердичівського району Житомирської області вулиця Жовтнева, буд. 9

 

               

             Бахмацький районний суд Чернігівської області  викликає Свиридюк Володимира Володимировича, адреса місця проживання якого: с. Райгородок Бердичівського району Житомирської області вулиця Жовтнева, буд. 9, в  якості  третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог  на  10 квітня  2018 року на 10.00 годин по  цивільній  справі  за № 2/728/93/2018 (730/556/17) року за позовом  Васильчука Володимира Івановича  до Васильчука Юрія Володимировича, треті  особи, які не заявляють самостійних  вимог на предмет  спору - Базилівський Валерій Вікторович, Свиридюк Володимир Володимирович та Васильчук Світлана Олексіївна про витребування майна із незаконного володіння та за зустрічним позовом Васильчука Юрія Володимировича  до  Васильчука Володимира Івановича  та Козіна В»ячеслава  Миколайовича, треті  особи, які не заявляють самостійних  вимог щодо предмета  спору на стороні позивача Базилівський Валерій Вікторович, Свиридюк Володимир Володимирович та Васильчук Світлана  Олексіївна  про визнання  недійсним  в частині  покупця біржової  угоди купівлі – продажу  транспортного засобу та  визнання права власності на  автомобіль.

            Свиридюк  Володимир  Володимирович викликається до Бахмацького районного суду для вирішення питання, щодо відновлення провадження по цивільній справі № 2/728/93/2018 (730/556/17) та призначення експертизи в іншій експертній установі.

              Адреса суду  м. Бахмач  Чернігівської області вулиця Соборності, 42.

              У разі  неявки третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог- Свиридюк  В. В.,  справу  буде розглянуто за його відсутності на  підставі наявних  у справі документів.

              З опублікуванням цього оголошення третя особа, яка не заявляє самостійних вимог- Свиридюк В.В. вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

               

 

 

Суддя Бахмацького  районного суду

Чернігівської області                                                                            О.І. Глушко