flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо здійснення правосуддя в умовах воєнного стану

25 травня 2022, 12:14

 

                   До уваги учасників судових справ та проваджень!

     Бахмацький районний суд Чернігівської області продовжує роботу згідно із визначеним графіком з врахуванням умов воєнного стану.

     Повідомляємо, що інформацію щодо розгляду судових справ можна дізнатися, зателефонувавши на номер 2-12-08 (канцелярія суду).

    Також одержати інформацію у справах можливо шляхом звернення на  офіційну електронну пошту суду inbox@bh.cn.court.gov.ua, через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» ЄСІТС.

   Новий функціонал від Державного підприємства "Центр судових сервісів" з використанням кваліфікованого електронного підпису "Дія.Підпис" дозволяє підписувати документи для подачі матеріалів  до суду за допомогою системи "Електронний суд".

  Додатково зі списком справ, призначених до розгляду можна ознайомитись на сайті суду за писиланням http://bh.cn.court.gov.ua у розділі «Громадянам», «Список справ, призначених до розгляду».

     Якщо за об'єктивних обставин учасник провадження не може прибути в судове засідання суд може допустити участь такого учасника в режимі відеоконференції за допомогою будь-яких інших технічних засобів за його заявою.

     Для зручності обміну повідомлень від учасників судових засідань працівники суду сприяють у використанні  месенджерів мобільних телефонів.

     Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел!

 

Разом переможемо! Все буде Україна!