flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Утворено Бахмацький окружний суд у Бахмацькому та Борзнянському районах Чернігівської області

03 липня 2018, 11:32

    27 червня 2018 року на виконання Указу Президента України №  451/2017 «Про реорганізацію місцевих загальних судів» від 29 грудня 2017 року, зареєстровано як юридичну особу Бахмацький окружний суд Чернігівської області. Тимчасово виконуючим обов"язки керівника апарату новоутвореного окружного суду призначено Скабенка Ю.А.

 

   Бахмацький окружний суд  – утворений у Бахмацькому та Борзнянському районах Чернігівської області із місцезнаходженням у містах Бахмачі та Борзні Чернігівської області шляхом реорганізації (злиття) Бахмацького районного суду та Борзнянського районного суду Чернігівської області.

 

   Згідно з частиною 6 статті 147 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» початком роботи новоутвореного суду є день опублікування в газеті «Голос України» повідомлення голови відповідного суду про початок роботи новоутвореного суду.

 

   Звертаємо Вашу увагу, що Бахмацький районний суд Чернігівської області продовжує здійснювати судочинство до  дня опублікування в газеті «Голос України» повідомлення про початок роботи Бахмацького окружного суду Чернігівської області.