flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практичне застосування технічних можливостей платформи MOODLE

27 березня 2019, 15:58

   26 березня  2019 року суддя Бахмацького районного суду Чернігівської області Наталія Лобода взяла участь у тренінгу "Застосування технічних можливостей платформи Moodle на базі курсу  “Трудові права у світлі практики  Європейського суду з прав людини”, який проходив у місті Києві .

   Тренінг проведено за сприяння Європейської програми навчання у сфері прав людини для представників юридичних професій (HELP) в рамках Проекту Ради Європи “Посилення імплементації Європейських стандартів прав людини в Україні”.

   На базі курсу тренери дистанційного навчання Національної школи суддів України удосконалили навички роботи на платформі Moodle .

   З вітальними словами до учасників звернулись радниця з гендерних питань Офісу Ради Європи в Україні Катя Тілікайнен, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Галина Юровська та викладач-координатор цього ж відділу Тамара Закревська. Ними були представлені завдання тренінгу та окреслені кроки щодо впровадження дистанційного курсу в навчання суддів.

   Катя Тілікайнен звернула увагу на важливість включення гендерних аспектів у навчальні програми для правників, зокрема, вона ознайомила учасників із гендерними стереотипами у сфері трудових відносин.

   Експерт Ради Європи, автор курсу Ірина Шевчук поділилась власним досвідом ведення дистанційного навчання та можливостями для активного залучення учасників.

   Під час практичної сесії під керівництвом консультанта Ради Європи з використання Moodle Анатолія Бондаренка учасники удосконалили навички роботи на сторінці курсу.

   Керівник Проекту Вікторія Гальперіна висловила впевненість щодо практичного застосування курсу для суддів усіх інстанцій.