flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! ПРОВОДИТЬСЯ ОПИТУВАННЯ ГРОМАДЯН

03 квітня 2019, 10:02

        На виконання рішення №53 від 17 вересня 2018 року Ради суддів України «Про застосування системи оцінювання роботи суду (СОРС), з метою отримання інформації про поточну ситуацію роботи судів та визначення потреб органів системи правосуддя» Бахмацький районний суд в період з 1 до 12 квітня 2019 року проводить опитування громадян-відвідувачів суду. Метою даного дослідження є підвищення ефективності та якості функціонування Бахмацького районного суду Чернігівської області.

         В анкетній формі передбачено 58 питань, які за тематикою поділено на три блоки: 1) характеристика респондента; 2) питання, що стосуються якості роботи суду (доступність суду, умови перебування у суді, повноту та якість інформації, виконання обов’язків працівниками апарату суду та їх ставлення до відвідувачів, дотримання строків судового розгляду, сприйняття роботи судді); 3) респонденти матимуть змогу висловити особисту думку щодо змін, які відбулись у суді, а також внести свої побажання та пропозиції щодо вдосконалення роботи суду.

Форма електронної анкети розміщена на веб-сайті суду в  розділі «Громадянам».

          Активні й небайдужі відвідувачі веб-сайту суду можуть заповнити анкету в електронному вигляді анонімно та в подальшому ознайомитися з результатами опитування.

         Вивчення думки громадян-відвідувачів суду є важливою і дає можливість дослідити рівень надання судових послуг. Отримані результати анонімного анкетного опитування будуть використанні для всебічного аналізу думки громадян, визначення шляхів подолання існуючих проблем та прийняття відповідних рішень, направлених на їх вирішення та вдосконалення роботи Бахмацького районного суду Чернігівської області.