flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засідання Робочої групи «Міжвідомчої координаційної ради з питань правосуддя щодо неповнолітніх»

23 березня 2020, 11:03

    Голова Бахмацького районного суду Чернігівської області Павло Пархоменко взяв участь у засіданні Робочої групи «Міжвідомчої координаційної ради з питань правосуддя щодо неповнолітніх».

    Засідання відбулось за підтримки Секретаріату Міжвідомчої координаційної ради та за фінансового сприяння UNICEF Ukraine, який реалізовує Платформа прав людини.

    Метою заходу було обговорення проекту єдиних стандартів навчання фахівців у сфері правосуддя щодо неповнолітніх. Зокрема, учасникам надали можливість ознайомитися із системним звітом, підготовленим експертами Міжвідомчої координаційної ради, який охоплює аналіз міжнародного досвіду, діючих в Україні навчальних програм та власне проєкт структури єдиних стандартів.

    У засіданні брали участь представники судової гілки влади, прокуратури, профільних міністерств і установ та громадських організацій. Присутні активно дискутували з приводу стандартів навчання фахівців у сфері правосуддя щодо неповнолітніх, а також висловили свої пропозиції та зауваження стосовно запропонованих навчальних програм.