flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів! Бахмацький районний суд працює з дотриманням карантинних обмежень.

05 квітня 2021, 15:00

      Постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104 продовжено загальнонаціональний карантин до 30 квітня 2021 року, відповідно до якого для фізичних та юридичних осіб установлено ряд обмежень.

      Бахмацький районний суд працює згідно графіка роботи з дотриманням карантинних обмежень, установлених на вищезазначений період.

     З метою застереження від розповсюдження коронавірусної хвороби в черговий раз нагадуємо про альтернативні шляхи звернення до суду:

.         за допомогою електронної поштиinbox@bh.cn.court.gov.ua

·         телефоном (04635) 2-12-08, факсом(04635) 4-30-39,

·         поштовим відправленням (вул. Соборності, 42, м.Бахмач, 16500),

·         через підсистему Електронний суд.

     Інформацію про стан розгляду справи ви можете отримати на сайті суду (http://bh.cn.court.gov.uaна головній сторінці: Інформація щодо стану розгляду справ.

     Під час дії карантину учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, про що необхідно подати клопотання до суду.

     Шановні відвідувачі суду!

   Просимо  дотримуватися правил поведінки та певних обмежень, що встановлені на період дії карантину: вдягати захисні маски, регулярно користуватися дезінфікуючими засобами, дотримуватися соціальної дистанції та ін.