flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено семінар–практикум на тему “Роль помічника судді у забезпеченні професійної діяльності судді”.

13 жовтня 2022, 11:35

     Голова Бахмацького районного суду Чернігівської області Павло Пархоменко взяв участь у семінарі–практикумі для помічників суддів місцевих та апеляційних судів у режимі онлайн на тему “Роль помічника судді у забезпеченні професійної діяльності судді” , який був проведений Дніпровським регіональним відділення спільно з відділом підготовки суддів Національної школи суддів України 12 жовтня 2022 року. 

    В ході заходу Павло Пархоменко  розповів про види і форми комунікації, висвітлив специфічні ознаки іміджу судової влади, а також надав практичні поради щодо покращення взаємодії помічників суддів з суддями та відвідувачами судів у процесі судочинства. 

     Під час семінару-практикуму помічники суддів  також брали участь в експрес-опитуваннях, мозковому штурмі та обговоренні проблемних питань.

     За результатами проведеного заходу учасники отримають електронний Сертифікат НШСУ.

 

 

       Детальніше про захід за посиланням: http://nsj.gov.ua/ua/news/diyalnist-pomichnika-suddi-yak-vajliviy-chinnik-pidvishennya-avtoritetu-pravosuddya/?fbclid=IwAR30gdn-YE7jk_D-ZGKK0YwDQcIMuU8iqatQYoD3qZ6Q1QOSD8ke3wLz_jg