flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості доказування у кримінальному провадженні

06 червня 2023, 11:09

  Суддя Бахмацького районного суду Чернігівської області Павло Пархоменко взяв участь у  семінарі для помічників суддів місцевих загальних та апеляційних судів, Верховного Суду "Особливості доказування у кримінальному провадженні", який був проведений 31 травня 2023 року відділом підготовки суддів спільно із Львівським регіональним відділенням, Дніпровським регіональним відділенням Національної школи суддів України, де виступив як один із запрошених  лекторів.

   Під час семінару учасники розглянули особливості доказування у кримінальному провадженні при судовому розгляді, дізнались про умови та законодавчі аспекти застосування поліграфа у кримінальному судочинстві, обговорили докази і доказування у судовій практиці Європейського суду з прав людини.

  Лектори поділись із помічниками суддів власними презентаціями, провели тестування та практичні вправи, розглянули судову практику Верховного Суду.

   На завершення учасники отримали роз’яснення фахівців щодо спірних питань та поділились власним досвідом.

   Детальніше про захід можна дізнатись на сайті  Національної школи суддів України у публікації  Особливості доказування у кримінальному провадженні