flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч за "круглим столом"

23 січня 2019, 12:02

   Голова Бахмацького районного суду Чернігівської області Павло Пархоменко взяв участь у «круглому столі» на тему «Проблематика виконання рішень про стягнення аліментів», який відбувся 22 січня 2019 року в Бахмацькому районному відділі державної виконавчої служби.  Павло Пархоменко виступив з темою «Судова практика по вирішенню питань щодо стягнення аліментів», ознайомив з механізмом взаємодії органів державної виконавчої служби та суду.

   Присутні заслухали доповідь в. о. заступника начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби,

в. о. начальника Управління державної державної виконавчої служби Ігоря Бондарева про стан виконання рішень про стягнення аліментів по Чернігівській області, новації у законодавстві стосовно виконання рішень про стягнення аліментів».

   Зі станом виконання рішень про стягнення аліментів по Бахмацькому району ознайомила присутніх начальник Бахмацького районного відділу ДВС Катерина Дема.

   Також в обговорення теми «круглого столу» взяли участь начальник Бахмацького районного відділу пробації Анна Горбач та заступник начальника Тетяна Мороз, заступник начальника Бахмацького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Вадим Шевченко, представник Бахмацької міської ради Євгеній Тищенко.