flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч учасників навчального курсу «Заборона неналежного поводження в правоохоронних, безпекових та інших примусових контекстах»

10 лютого 2020, 16:16

   

    Голова Бахмацького районного суду Чернігівської області Павло Пархоменко прийняв участь у фінальній  зустрічі для учасників першого курсу, який розпочався у рамках Проєкту Ради Європи «Посилення імплементації Європейських стандартів прав людини в Україні за темою «Заборона неналежного поводження в правоохоронних, безпекових та інших примусових контекстах».

     Цей навчальний курс був розроблений фахівцями з Ради Європи та вже кілька років виконує важливу просвітницьку місію для правників з усієї Європи.

     Метою Проєкту Ради Європи «Посилення імплементації Європейських стандартів прав людини в Україні» є підтримка впровадження законодавчого регулювання та практик, орієнтованих на захист та дотримання прав людини в Україні, шляхом забезпечення їх відповідності європейським стандартам та підвищення операційної спроможності представників юридичних професій та національних інституцій із захисту прав людини.

     Проведені навчальні заняття стали унікальним продуктом спрямованим на удосконалення практичної діяльності представників юридичних професій. Курс було запущено на онлайн-платформі Ради Європи «HELP» для систематизованого зібрання інформації та матеріалів, що дало змогу слухачам курсу детально вивчити обрану тематику.

     Фінальну зустріч було присвячено опитуванню аудиторії, оцінці результатів проходження курсу учасниками, аналізу типових помилок для його подальшого доопрацювання з метою надання доступу всім бажаючим його пройти в онлайн форматі. Курс буде доопрацьовано за результатами пілотування та згодом відкрито для усіх зацікавлених правників.