flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення від 22.01.2018 року про виклик до суду Базилівського Валерія Вікторовича, як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору

22 січня 2018, 16:24

 

Базилівський Валерій Вікторович

мешканець: м. Житомир вулиця Фещенка-Чопівського, буд. 29

               

             Бахмацький районний суд Чернігівської області  викликає Базилівського Валерія Вікторовича, адреса місця проживання якого: м. Житомир вулиця Фещенка-Чопівського, буд. 29, в  якості  третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог  на  22 лютого  2018 року на 14.10 годин по  цивільній  справі  за № 2/728/93/2018 (730/556/17) року за позовом  Васильчука Володимира Івановича  до Васильчука Юрія Володимировича, треті  особи, які не заявляють самостійних  вимог на предмет  спору - Базилівський Валерій Вікторович, Свиридюк Володимир Володимирович та Васильчук Світлана Олексіївна про витребування майна із незаконного володіння та за зустрічним позовом Васильчука Юрія Володимировича  до  Васильчука Володимира Івановича  та Козіна В»ячеслава  Миколайовича, треті  особи, які не заявляють самостійних  вимог щодо предмета  спору на стороні позивача Базилівський Валерій Вікторович, Свиридюк Володимир Володимирович та Васильчук Світлана  Олексіївна  про визнання  недійсним  в частині  покупця біржової  угоди купівлі – продажу  транспортного засобу та  визнання права власності на  автомобіль.

              Адреса суду  м. Бахмач  Чернігівської області вулиця Соборності, 42.

              У разі  неявки третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог- Базилівського В.В,  справу  буде розглянуто за його відсутності на  підставі наявних  у справі документів.

              Детальніше з ухвалою про закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті можна ознайомитись  в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/71618148 і ухвалою про прийняття справи до свого провадження можна ознайомитись  в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/71196184

              З опублікуванням цього оголошення третя особа, яка не заявляє самостійних вимог- Базилівський  В.В. вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

              Запропонувати третій особі, як по первісному так і по зустрічному позову  в строк до 21 лютого 2018 року надати свої пояснення на відзиви та з приводу поданих позовних заяв.

              З моменту розміщення вказаної інформації вважається, що особа отримала судове рішення.

              У разі ненадання третьою особою пояснень на відзив у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

 

Суддя Бахмацького  районного суду

Чернігівської області                                                                            О.І. Глушко